Minusta

Minusta tatuoijana

Tatuoinnit eivät ole vain mustetta iholla; ne ovat monimutkaisia taideteoksia, jotka vaativat taitoa ja luovuutta. Arvostan suuresti tatuoijia, jotka eivät ole vain teknisesti päteviä, vaan joilla on myös uniikki taiteellinen näkemys. Jokainen tatuointi kertoo tarinaa, oli kyse muistotatuoinnista tai hassusta pienestä inside-vitsistä kavereiden kesken.

Tykkään eniten synkistä ja erikoisista aiheista, erilaisista tekstuureista ja dynaamisista suuren mittakaavan kuvista, joissa yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa. Aihepiirinä suosikkeihin kuuluu luontoaiheet, fantasia, dark art, okkultismi, pelit ja elokuvat, mutta toteutan mielelläni kaikenlaisia tatuointiaiheita omalla tyylilläni.

Ihmisenä olen hempeä hassuttelija, mutta saatamme hyvin päästä yhteisymmärrykseen asioista jotka tässä maailmassa nyt vaan sattuvat olemaan perseestä, kuten se kun sukka rullaantuu kengän sisällä puoliksi pois jalasta, tai kun teet aamupalaa ja luulit että jääkaapissa oli vielä viimeinen siivu juustoa, vaan eipäs ollutkaan. Joinakin päivinä studiolla höpötyttää enemmän, ja toisina taas keskityn mieluummin tatuoimiseen kuunnellen taustalla vaikka podcastia.

Olen sillä tavalla introverttiystävällinen henkilö, että missään nimessä ei ole pakko harrastaa kiusallista jutustelua, vaan saat rauhassa syventyä vaikka katsomaan Netflixiä puhelimeltasi tai kuuntelemaan musiikkia.

Haluan, että sinulla on tatuointipenkissä ja sen läheisyydessä rento ja mukava fiilis, ja pyrin siihen että tatuointitilanne ei olisi tarpeettoman kivulias. Tietty se aina hieman tuntuu kun neulalla pökitään, mutta olen suht helläkätinen ja taukoja saa pyytää niin paljon kuin tarvii - en myös koskaan vaadi sinua menemään yli omien kestävyysrajojen.

Lopuksi - minulle on tärkeää olla aina oma itseni, enkä kykene olemaan mitään muuta. Tämä rehellisyys heijastuu myös tatuointeihin - ne ovat aitoja ja juuri sellaisia kuin minäkin.

 

Minusta yleisesti

Olen syntynyt Suomessa vuonna 1994. Puhun suomea, loistavasti englantia ja ruotsia ymmärrän paremmin kuin puhun, mutta ehkä se lasketaan.

Olen tehnyt taidetta koko elämäni ja aloitin tatuoijan urani kesäkuun alussa vuonna 2019. 

Perheeseeni kuuluu belgianpaimenkoira Mörkö sekä sfinksipojat Nukka ja Siika.

Jos sinulla on kysyttävää, laita viestiä Instagramissa @feraobscura tai sähköpostia fera@feraobscura.com.

Printtituotteet kuten paidat ja julisteet tuottaa Printful.