Toimitus ja Palautus

Toimitusehdot

Fera Obscura
Y-tunnus 3386955-4
Pursimiehenkatu 17
00150 Helsinki

fera@feraobscura.com

 

Yleiset

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias asioidaksesi verkkokaupassamme. Mikäli olet alle 18-vuotias, tarvitset huoltajan suostumuksen. Printfulin tuottamat tuotteet (paidat, printit, muut fyysiset tuotteet) voidaan toimittaa kaikkialle Eurooppaan.

 

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron.

 

Maksutapa

Maksu verkkokaupassa tapahtuu joko Paypalin tai MobilePayn kautta. Sopivan maksutavan voit valita tilauksesi yhteydessä.

 

Toimitusaika

Tatuointimalleja ei toimiteta fyysisesti, vaan ostamalla mallin ostat oikeuden tatuoida sen itseesi. Mallia ei voi viedä toiselle tatuoijalle tehtäväksi, vaan sille on varattava aika Fera Obscuran ajanvaraussivulta. Mikäli havaitsemme että verkkokaupasta varattu malli on tehty toisaalla, pidätämme oikeuden veloittaa tatuoinnin arvoa vastaavan summan tatuoinnin ottajalta. 

Fyysisten tuotteiden toimitusaika on 7-21 työpäivää (ma-pe), ja ne tuottaa ja toimittaa Printful. Fera Obscura ei vastaa tuotanto- tai toimitusviiveistä. Asiakas vastaa aina tietojensa paikkansa pitävyydestä ja siitä, että lähetetty tuote noudetaan postista. Emme uudelleenlähetä palautettuja lähetyksiä.

Toimitusmaksut

Tilauksen toimitusmaksut ilmoitetaan aina ennen tilauksen hyväksyntää.

 

Palautusoikeus

Ota aina yhteyttä fera@feraobscura.com ennen tavaran palauttamista, oli kyse mistä tahansa.

Kuluttajansuojalain mukaan sinulla on oikeus perua ostoksesi 14 päivän sisällä. Palautusaika alkaa sinä päivänä, kun olet vastaanottanut tilauksesi tai olennaisen osan siitä.

Tatuointimalleissa ei yleensä sovelleta palautusoikeutta, mutta mikäli tulet toisiin ajatuksiin 14 päivän sisällä mallin varaamisesta saat varausmaksun takaisin täysmääräisenä. 14 päivän jälkeen peruutetuista mallien varauksista emme palauta varausmaksua.

Palautusoikeus on ainoastaan voimassa, jos tuote on alkuperäisessä kunnossa. Asiakkaalla on oikeus tutkia tuotetta, mutta tuotteen avaaminen, sinetin poistaminen, sekä tuotteen kokeileminen on kielletty. 

Jos olemme lähettäneet asiakkaalle väärän tuotteen, palautus on hänelle aina maksuton. Muussa tapauksessa asiakas maksaa palautuksen postikulut.

Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

 

Reklamaatio ja viallinen tuote

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle mahdollisimman pian. Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti. Uusi tuote postitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.

 

Korvaus

Jos kauppa on purettu oikeudenmukaisesti, esimerkiksi palautusoikeuden tai reklamaation takia, palautamme rahat puretusta ostoksesta aina kuluttajalle 30 päivän sisällä. Emme korvaa varastettuja tuotteita. Emme myöskään korvaa noutamattomia tai palautettuja tuotteita, jos palautuksesta ei ole sovittu asiakkaan kanssa.

 

Luottamuksellisuus ja henkilötietolaki

Kun rekisteröidyt jäseneksi tai teet tilauksen, hyväksyt, että tallennamme tietosi yrityksessämme, jotta sitoumuksen täyttäminen teitä vastaan olisi mahdollinen.